6 ting du bør tenke på i valget av transportfirma

6 ting du bør tenke på i valget av transportfirma

Trenger man ekspresslevering på dagen, er det et par ting det er lurt å tenke på.

1. Velg en transportør som tilbyr direkte leveranse

Vi får daglig telefoner fra våre kunder som trenger å få fraktet gods fra A til B, så kjapt som mulig eller til et gitt tidspunkt. HSS Transport er spesialisert på direkteleveranser hurtig og effektivt.

Det er samme sjåfør som henter og leverer, og varene skal ikke innom noen terminaler.

2. Service og god kommunikasjon

For å unngå misforståelser, er det viktig å velge et firma som er opptatt av service og god kommunikasjon mellom sjåfør og kunde. Vi er opptatt av at alle våre sjåfører skal være serviceinnstilte, og ha en god kommunikasjon med kunden. Vi legger også vekt på at alle våre biler skal være hele og rene når de er ute på oppdrag.

3. Varene blir behandlet på en god måte

Uavhengig av hva du skal frakte, behandler vi alle varer på en slik måte at de er i samme stand når de kommer frem. Vi kjører alle varer direkte, noe som minimerer risikoen for skader på gods. Skal varer innom en eller flere terminaler, øker sjansen for skader når varene fraktes ut og inn av flere lastebiler på reisen.

Vi sørger for å sikre varene under transport på beste måte, og gir beskjed dersom varene er for dårlig emballert når de skal fraktes.

4. Raskere hjelp med ett kontaktpunkt

Er du lei av lange telefonkøer, kompliserte skjemaer og en svartid på syv dager?

Når du ringer HSS Transport hjelper vi deg med en gang. Vi er et forholdsvis lite firma med flat struktur, og uansett hvem av oss du ringer, kan vi hjelpe deg. På vårt kjørekontor har vi oversikt over all transport, og står alltid klare for å hjelpe.

Ønsker du å sjekke hvor forsendelsen din er? Logg deg inn her, og få full oversikt.

5. Avtalt levering til avtalt tid

Vi vet hvor viktig det er at varer ankommer til avtalt tid og sted, og det er vi gode på. Varene skal komme når de skal, på riktig sted og til riktig pris.

Vår spesialitet er direkteleveranser, og trenger du noe levert på Østlandet i dag, er det bare å ringe 67 52 24 50.

6. Skreddersydde og fleksible transporttjenester

Ingen av våre oppdrag er strømlinjeformet, og vi er ikke firkantede når det kommer til tjenestene vi leverer. Får vi et spesialoppdrag ser vi på dette som en utfordring, ikke som et problem. Vi setter ingen krav til din leveranse, vi løser transporten for deg.

Har du behov for effektive og pålitelige transporttjenester på Østlandet? Kontakt HSS Transport AS i dag.

Leter du etter noe?

Kontakt oss