Om oss

Om oss

Mål & visjoner

 • HSS har som overordnet mål, at personal skal unngå yrkesskader og biler kjøres skadefritt. Det samme gjelder tredjeparts eiendom.
 • HSS er en transportør med hovedfokus på lastebiler og kranbiler. HSS opererer på Østlandet med distribusjonsbiler og ekspresskjøring. På ekspressoppdrag dekker vi hele landet. I hovedsak er det paller som fraktes, men vi har også spesialoppdrag hvor ingenting sees på som et problem, men en utfordring.
 • HSS har som mål og kunne gi kundene en opplevelse av at vi leverer til avtalt sted, tid og pris.
 • HSS ønsker å fremstå som en meget seriøs aktør i markedet og konkurransedyktige på pris.
 • HSS kunder skal bli møtt av blide sjåfører, i lik og ren arbeidsuniform.
 • Alle biler underlagt HSS flåten skal fremstå som rene og i god teknisk stand. Våre kunder skal være trygge på at vi leverer god service.
 • HSS ønsker å bygge butikk på en fornuftig og seriøs måte som sikrer en god arbeidsplass for alle i dag og i fremtiden.

Leter du etter noe?

Kontakt oss

  Mer om oss

  Våre kontorer holder til sentralt i Bærum noe som gjør oss fleksible for distribusjon på Østlandet. Vi har dedikerte medarbeidere som vil sikre at din leveranse kommer trygt frem.

  Levering til avtalt sted, tid og pris
  Blide sjåfører
  Seriøse og konkurransedyktige

  HSS Transport AS har en variert bilpark med 60 biler. Vårt mål er å tilby effektive-, sikre- og kostnadsbesparende løsninger til næringslivet.

  HSS transport ble fusjonert med Larsen & Blystad i 2004. HSS transport er et tidligere Drammens firma med fokus på distribusjon på Østlandet.  Larsen & Blystad har opprinnelse fra Hønefoss med distribusjon i hovedsak mellom Hønefoss og Oslo. Hss og Larsen & Blystad har hatt et kunde, leverandør forhold i flere år. Fredrik Eibak som er daglig leder og eier kommer opprinnelig fra  budbransjen, med hovedfokus på ekspresskjøring med lastebil. I dag jobber HSS transport mye med ekspress kjøring i tillegg til distribusjon.

  Administrasjon

  Fredrik
  Fredrik Eibak
  Daglig leder
  Lasse

  Lasse Hammersgård

  Ansvarlig drift
  Beate

  Beate Eibak

  Administrasjon
  petter2

  Petter B. Røise

  Kjøreleder
  Mette

  Mette Kristin Hansen

  Kjøreleder

  Trond Andersen

  Kjørekontor

  Nina Oftedal

  Regnskap

  Beathe Kjos

  Regnskap