Skip to main content
Kontortid: Mandag til Fredag Kl. 07:00 – 17:00
Telefon 24/7: +47 67 52 24 50

21 pallers distribusjonsbil med full sideåpning

21 paller med total nyttelast på 16,5 tonn.

21 paller som kjører fast fra Hønefoss hver dag

Distribusjon

HSS Transport AS er din pålitelige partner for distribusjon av varer på Østlandet. Med base i Sandvika sør for Oslo, tilbyr vi skreddersydde transportløsninger som møter dine transportbehov. Vår moderne bilpark er utstyrt med de nyeste EURO 6 motorene, som sikrer miljøvennlig og effektiv varelevering.
Vi har også nullutslippsbiler.

Vi spesialiserer oss på både små og store leveranser, og vårt erfarne team sørger for at varene dine kommer trygt og punktlig frem. HSS Transport AS er kjent for sin høye kvalitet, pålitelighet og fremragende kundeservice.

Med et omfattende nettverk og moderne logistikkverktøy, kan vi håndtere alt fra daglige distribusjoner til spesialoppdrag. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med dine transportbehov på Østlandet.

HSS Transport AS tilbyr lastebiler med kapasitet fra 12 til 21 paller og med henger til 35 paller, med maksimal kapasitet opptil 25 tonn. Alle våre store biler har full sideåpning, noe som gir oss fleksibilitet til å håndtere gods av nesten alle typer og størrelser. Vi tar på oss både enkeltoppdrag og lengre oppdrag som kan vare i flere timer, dager eller uker, og tilpasser våre tjenester etter kundens behov.

Andre tjenester

Hva er distribusjon?

Distribusjon refererer til prosessen med å gjøre et produkt eller en tjeneste tilgjengelig for forbrukere, gjennom ulike kanaler som grossister, detaljister eller direkte salg. Historisk sett startet distribusjon med enkle markedsplasser og handelsruter, som Silkeveien, hvor varer ble byttet mellom regioner. Med industrialiseringen på 1800-tallet utviklet moderne distribusjonssystemer seg, inkludert jernbane og dampbåter. Senere, med fremveksten av elektronisk handel, har distribusjon også omfattet digitale plattformer, og global logistikk har blitt mer kompleks og effektiv.

Kontakt oss – Distribusjon
Kontakt - på rød bakgrunn