Skip to main content
Kontortid: Mandag til Fredag Kl. 07:00 – 17:00
Telefon 24/7: +47 67 52 24 50

Kraning av Mikrohus

Vi gjør som Laban og strekker oss litt lenger

I skog og mark, vi kan gjøre et løft for dere der også

Kranbiler

HSS Transport tilbyr spesialiserte kranbiltjenester innen løft og transport i hele Østlandsregionen. Vi har en moderne flåte med både kranbiler og kransemier, som gjør oss i stand til å håndtere alt fra lokale oppdrag til større nasjonale transporter.

Våre erfarne operatører sikrer effektive løsninger for komplekse prosjekter i bygg- og anleggsbransjen, samt presise løft av alle typer. Vi skreddersyr våre tjenester for å møte dine spesifikke behov, uansett prosjektets omfang.

Sikkerhet:

Sikkerhet og kvalitet er vår prioritet i alle ledd av prosessen. Vi sørger for at alle løft og transporter utføres i henhold til gjeldende lover og forskrifter, med fokus på miljø og bærekraft.

HSS Transport er din pålitelige partner, uavhengig av om du trenger hjelp med å løfte tunge komponenter, flytte maskiner eller montere byggmoduler. Ingen oppdrag er for små – vi løfter til og med sofaer til balkonger!

Velg HSS Transport for sikre, effektive og profesjonelle løfte- og transporttjenester tilpasset dine prosjektbehov.

Hva er en kranbil?

En kranbil er en superhelt i transport verdenen, utstyrt med en kraftig kran, som kan løfte og flytte tunge gjenstander vanlige biler ikke kan håndtere. Tenk deg en lastebil med en gigantisk arm som kan hente og levere alt fra byggevarer til båter. Den er perfekt for jobber hvor det trengs litt ekstra muskler, som å redde en bil fra et ublidt møte med en grøft eller å plassere en statue på et offentlig torg. Kranbiler er essensielle på byggeplasser og i situasjoner der styrke og presisjon er nødvendig – som en skånsom kjempe med et veldig stort håndtrykk!

Kontakt oss – Kranbiler
Kontakt - på rød bakgrunn