Bruksområder for kranbil

Bruksområder for kranbil

Trenger du en kranbil? Vi tilbyr kranbiler med sertifisert personell til ulike bruksområder. Våre kranbil sjåfører utfører ofte oppdrag på bygg- og anleggsplasser, men vi kan også utføre oppdrag for privatpersoner.

 

Båttransport med kranbil

Både vår og høst løfter, flytter og transporterer vi båter for privatpersoner og næringslivet. Enten du har kjøpt en ny båt, eller trenger å vinterlagre eller sjøsette, så kan vi bistå deg med kranbil eller lastebil.

Kranbil for å løfte inn store møbler

Det hender vi får telefoner fra privatpersoner som har kjøpt en seng eller et annet stort møbel som ikke kommer inn oppgangen. Da er løsningen å løfte opp møbelet med kranbil, og bære det inn fra balkongen.

Les mer om våre ulike kranbiler her.

Løft byggematerialer med kranbil

Om du har store og tunge byggematerialer som skal inn i blokka under renovering, kan det ofte være mer effektivt å løfte dette opp til balkongen eller vindu med kranbil. Fremfor å bruke håndverkere på timespris til å bære tunge fliser opp til 6. etasje, kan det i mange tilfeller lønne seg å leie en kranbil til formålet.

 

Kranbil for byggemateriale under byggeprosesser

Våre kranbiler er ofte ute på oppdrag på bygg- og anleggsplasser. Skal man bygge et hus i en skråning, kan det mange ganger være effektivt å benytte seg av kran for å frakte byggematerialer og avfall. Våre biler og sjåfører står til deres disposisjon i tiden dere trenger det.

Betaling via Vipps

For privatpersoner har vi valgt å opprette betaling via Vipps, for at man skal kunne betale på stedet. HSS Transport yter normalt tjenester for næringslivet, men utfører også oppdrag for privatpersoner. Særlig når det kommer til båtopptak og løft med kran, får vi stadig telefoner fra private.

Trenger du å spore din vare? Logg deg inn her, og få full oversikt.

Vi hjelper alle så godt vi kan, og strekker oss langt for å kunne bistå våre kunder.

Kontakt HSS Transport i dag dersom du har behov for kranbil med sjåfør på Østlandet.

Leter du etter noe?

Kontakt oss