Ekspressfrakt

Ekspressfrakt

Vi er et profesjonelt transportselskap som henter, frakter og leverer dine varer både varsomt og effektivt. Dersom du har en leveranse som skulle ha vært sendt i løpet av dagen og levert så snart som mulig, må du gjerne kontakte oss. Våre erfarne sjåfører har disponible biler og gjør det de kan for at du skal få dine varer hentet og levert på kortest mulig tid, uten at det går utover kvaliteten på leveransen.

Én pall eller flere? Vi frakter!

Det hender at man er i en situasjon hvor man har behov for å frakte varer fra A til B på kortest mulig tid. Det kan være snakk om alt fra én til flere titalls paller. Vi er transportselskapet som tar din leveranse seriøst uansett størrelse. Derfor utfører vi hasteoppdrag dersom du skulle ha behov for det.

Vi kjører bud med lastebil

De aller fleste oppdragene våre involverer mer enn én pall. Som regel frakter vi store leveranser og våre største lastebiler kan frakte opptil 23 paller per tur. Utover dette ønsker vi å være fleksible og tilpasse oss våre kunders behov. Derfor stiller vi oss disponible til å hente, frakte og levere leveranser i alle størrelser. Skulle det være en hastesak, tilbyr vi ekspressfrakt på kort varsel. Her kan du lese mer om vår ekspressfrakt.

HSS Transport AS hjelper deg

Vi ønsker å være behjelpelig med alle fraktoppdrag, både store og små. Lurer du på om vi kan hjelpe deg med å hente og levere din vare? Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Leter du etter noe?

Kontakt oss