Er du effektiv og glad i høyt tempo?

Er du effektiv og glad i høyt tempo?

Vi søker sjåfører!

Vi har mange kunder og stadig behov for å utvide teamet vårt med flinke fagfolk. Dersom du har egen kran- eller lastebil, er du kanskje den sjåføren vi søker til vårt team. Vi ser etter sjåfører som er nøyaktig, effektiv og er glad i høyt tempo, uten at det påvirker kvaliteten på arbeidet.

Et seriøst transportfirma

I HSS Transport AS har vi flat struktur. Vi benytter oss heller ikke av verken kundesentre eller terminaler fordi vi ønsker å ha kontroll på hvor dine varer er, og oversikt over hvordan de behandles til en hver tid. I tillegg har alle våre sjåfører direkte kontakt med kunden. Vi liker det best sånn fordi det er viktig for oss at veien fra spørsmål til svar er kort, og kundene skal få kontakt med riktig person med en gang. Hos oss er kunden mer enn bare et sendingsnummer.

Kontakt oss for en prat

Dersom dette skulle høres interessant ut for deg, må du gjerne ta kontakt med oss for en prat. Som sagt forutsetter det at du kan yte service overfor våre kunder, er glad i høyt tempo og kan stille med egen kran- eller lastebil. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Leter du etter noe?

Kontakt oss