Overlat din spesialtransport til oss

Overlat din spesialtransport til oss

Det er mange grunner til at man har behov for å frakte varer som krever spesifikke forhold. Det kan være snakk om farlig gods, matvarer eller andre kjøl- og frysevarer som krever visse temperaturer. Eller store gjenstander som båter og containere. Med vår godt utstyrte bilpark er vi rustet til å transportere varer som av ulike grunner krever spesialtransport.

Erfarne og dyktige sjåfører

Våre sjåfører har håndtert de fleste typer oppdrag og opparbeidet seg lang erfaring med å transportere ulike former for spesialtransport. Derfor kan du være trygg på at våre sjåfører frakter dine varer på en trygg og effektiv måte.

Takket være sjåførenes erfaring, har de også evnen til å vurdere hvorvidt dine varer er forsvarlig emballert. Her kan du lese mer om hvorfor det er så viktig at du emballerer dine varer godt og forsvarlig.

Frakt av kjøle- og frysevarer

Våre biler er utstyrt med egne tempererte soner slik at vi kan utføre alle former for termotransport. Sjåføren tar transport av slike spesielle varer alvorlig og kontrollerer temperaturen i bilene regelmessig. På den måten sikrer vi at temperaturkravet opprettholdes. Her kan du lese mer om vår termotransport.

Behov for spesialtransport?

Har du behov for spesialtransport og lurer på om det er noe vi kan hjelpe deg med? Ta kontakt med oss her for en hyggelig og uforpliktende samtale, så skal vi gjøre så godt vi kan for å tilfredsstille ditt transportbehov.

Leter du etter noe?

Kontakt oss