Vi frakter over hele Norge

Vi frakter over hele Norge

Selv om vårt hovedområde er Østfold, Vestfold, Akershus, Oslo og Ringerike, hvor vi har etablerte rutenett, løser vi din transport i hele landet dersom det skulle være nødvendig. Vi er ikke redde for å ta en utfordring, verken når det kommer til ønsket destinasjon eller hva slags vare du har behov for å frakte.

Kamerautstyr fra Oslo til Kirkenes, og tilbake

I forbindelse med innspillingen av den norske storsatsingen Burning 2, hadde filmcrewet behov for å frakte film- og kamerautstyr fra Oslo til Kirkenes. Selv om dette er utenfor vårt hovedfokusområde, stilte våre sjåfører opp og kjørte distansen med utstyret trygt plassert i bilen. Utstyret kom vel frem i tide til innspillingen, og når det hele var over kjørte vår sjåfør fra Oslo til Kirkenes for å frakte utstyret tilbake.

Vi tar en utfordring

Dette viser at vi ikke er redde for å ta en utfordring. Vi tar kundens behov på alvor å strekker oss så langt vi kan for at du skal bli fornøyd. Derfor kjører vi transport i hele landet. Skulle ditt behov mot formodning være utenfor vår rekkevidde, har vi mange seriøse samarbeidspartnere i hele landet som kan bistå ved behov.

Kontakt oss gjerne

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du skal ha en eller flere varer fraktet fra A til B i Norge. Ring eller send oss en e-post så ser vi på saken. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Leter du etter noe?

Kontakt oss