Alt dette leverer vi i HSS Transport

Alt dette leverer vi i HSS Transport

HSS Transport AS har spesialisert seg på direkteleveranser hurtig og effektivt, men leverer også en rekke andre transporttjenester. I dette innlegget gir vi deg en oversikt over alle våre tjenester, og hvorfor du skal velge HSS Transport.

Ekspresslevering over hele landet

Vår største styrke er at vi kan levere hvilke som helst varer, når som helst og til ønsket tidspunkt. Med våre lastebiler sørger vi for at din leveranse, stor som liten, kommer frem til avtalt tid. Vi betjener i hovedsak Østlandet, men kan for våre kunder frakte over hele landet ved behov.

Vi frakter alltid leveransen direkte, og sjåføren som henter, er den som leverer. Har du noe som må leveres på dagen? Ring oss, og vi vil hjelpe deg.

Les mer om ekspresslevering her.

Distribusjon av vare

Med 60 ulike biler, lastebiler og kranbiler sørger vi for distribusjon av varer og tunggods på Østlandet. Uavhengig av om du ønsker en fast transportavtale med oss, eller har et hasteoppdrag, strekker vi oss langt for å levere dine varer til avtalt tid.

Budbil og varetransport

Vi tilbyr budbil- og varetransport til de kundene som har behov for det. Vi frakter i utgangspunktet med lastebil, men om du har mindre pakker eller brev som skal leveres, kan vi selvsagt utføre dette, eller bruke vårt samarbeidende budbilfirma.

Ønsker du å sjekke hvor forsendelsen din er? Logg deg inn her, og få full oversikt. Du mottar også en leveringsbekreftelse når varen ankommer mottaker.

Leveranse med lastebil

I vår park har vi en rekke ulike lastebiler, med plass til alt fra 8 til 23 palleplasser, alle med løftelem og jekketralle. Vi kjører både faste oppdrag og tar ekspresskjøring med lastebil, også på dagen om det er akutt. Vi er svært fleksible, og du kan fylle hele bilen, eller bare sende èn vare.

Kranbil med fører til oppdrag over hele Østlandet

Våre kranbiler bistår med store og kompliserte oppdrag på bygg- og anleggsplasser samt mindre løft av enkelt kolli. Vi har kranbiler med alt fra 16-85 tonnmeters kran.

Trenger du kranbil med sjåfør til store eller små oppdrag på Østlandet, kontakt HSS Transport i dag.

Temperaturkontrollert transport for kjøl- og frysevarer

Skal du sende gods som krever en viss temperatur, tilbyr vi temperaturkontrollert transport på Østlandet. Våre biler er utstyrt med separate kjøle- og fryserom med egne klimasoner, for å sikre rett temperatur på dine varer. Vi kan derfor frakte varer som trenger både frys og kjøl på samme tur, og våre sjåfører kvalitetssikrer temperaturen under hele transporten.

Kontakt oss i dag dersom du trenger transport av kjøl- eller frysevarer.

Fraktmegling og transport utenfor vårt distribusjonsnett

For de kundene våre som ønsker det, kan vi bistå med fraktmegling. Dersom du ønsker å få tilsendt varer som er utenfor vår kjørerute, har vi en rekke samarbeidsavtaler med andre transportfirmaer. Dersom du ønsker hjelp med tollreglement, merverdiavgift og import av varer, kan vi sette deg i kontakt med rett person gjennom vårt nettverk.

Spesialtransport

Trenger du å få transportert varer som klassifiseres som farlig gods? HSS Transport bistår deg. Vi følger alle forskrifter for håndtering og transport av farlige stoffer, og har ADR-godkjente kjøretøy.

Kontakt oss for skreddersydde transportløsninger

Hos HSS Transport ser vi på vanskelige leveranser som utfordringer, ikke problemer. Vi kjører daglig transporter utenom normalen, og ønsker du helt egne løsninger fikser vi det.

Vi tilbyr spesialiserte transportmetoder tilpasset dine behov, kontakt oss i dag.

Leter du etter noe?

Kontakt oss