Derfor skal du velge HSS Transport

Derfor skal du velge HSS Transport

Det er mange gode grunner til å velge HSS Transport, her får du noen.

Vi strekker oss langt for å løse kundens utfordringer

Nesten hver eneste dag får vi forespørsler utenom normalen, og ofte er det noen som trenger å få fraktet en vare fra A til B, helst innen en time. Vi tar utfordringer på strak arm, og strekker oss lengre enn de fleste.

Ett kontaktpunkt

Hos oss har vi en flat struktur, og ringer du vårt kjørekontor er vi alle klare til å hjelpe. Du blir ikke satt over til en kundebehandler eller må sende inn et skjema. Vi prøver å løse ting på raskest mulig måte. Alle kan hjelpe deg med det du lurer på, og veien fra spørsmål til svar er kort. Dette sikrer deg effektivitet, og du slipper å bruke tiden din på telefonkøer og uvisshet rundt hvor varene befinner seg.

Ønsker du å spore forsendelsen din, kan du gjøre det her.

Vi dekker hele landet – på en eller annen måte

Vi har base i Sandvika, og dekker i hovedsak Østlandet. Men vi strekker oss likevel langt for våre kunder, og kan levere dit du vil. Dersom vi ser at det er hensiktsmessig, kan vi anbefale deg noen av våre samarbeidspartnere dersom vi tror de er bedre rustet til å utføre jobben. Det viktigste for oss er at dine varer kommer dit de skal, enten vi kjører selv, eller anbefaler noen vi stoler på.

Vi leverer til riktig tid og i riktig stand

Vi har vært lenge i transportbransjen, og vet at de to viktigste tingene for våre kunder er at vi er på tida, og at varene kommer frem i sin opprinnelige stand.

Vi tar daglig ekspressoppdrag, og våre sjåfører er svært godt kjent på veiene de kjører. I Oslo er det stadig veiarbeid- og omkjøringer, men vi holder oss godt oppdatert for at dine varer ikke skal bli forsinket.

Direkte transport minimerer risiko for skader

Vi kjører alltid transporten direkte, noe som minimerer risikoen for skader på gods. Godset slipper å lastes inn og ut av flere lastebiler, og inn på terminal.

I HSS Transport tar vi alle forholdsregler, og sørger for varenes sikkerhet. Vi ser dessverre ofte at varer er dårlig emballert, noe som kan utgjøre en risiko under frakt. Da tar vi oftest kontakt med avsender, slik at varene blir pakket og emballert på riktig måte, for å være best rustet for transport.

Overbevist? Kontakt oss i dag, dersom du har behov transporttjenester i Østlandsområdet.

Leter du etter noe?

Kontakt oss