Derfor er det viktig at du emballerer varene dine

Derfor er det viktig at du emballerer varene dine

Våre sjåfører er erfarne og seriøse yrkessjåfører som tar hver eneste leveranse på alvor. Vi gjør vårt ytterste for at varene du sender skal komme hele og uskadet frem til avtalt destinasjon. Dette er en av grunnene til at vi blant annet ikke benytter oss av terminalhåndtering. Utover dette har sjåførene våre lang erfaring på veien og et profesjonelt forhold til varetransport. Slik sikrer vi høy kvalitet på våre leveranser.

Et samarbeid om trygg transport

For at varene dine skal komme trygt frem, er det imidlertid også svært viktig at du sørger for at dine varer er riktig emballert. Våre sjåfører har ikke mulighet til å påta seg ansvaret for varer som ikke er forsvarlig sikret. Vi bryr oss om dine varer og ønsker ikke å frakte dem dersom det kan være fare for at de blir skadet under transporten.

Dersom en av våre sjåfører oppdager feil og mangelfull emballasje ved pålessing, vil ikke din vare kunne bli fraktet før den har blitt re-emballert på en riktig og forsvarlig måte. For å sikre at alt går riktig og effektivt for seg, er det derfor viktig at du gjør dette forarbeidet nøye.

Slik emballerer du varene dine

Alle våre biler er utstyrt med lastestropper og støttestag, men ettersom vi ikke har mulighet til å oppbevare mye emballeringsutstyr i våre biler, er det viktig at du som avsender emballerer dine varer forsvarlig før de står klare til å bli hentet av våre sjåfører.

Her er noen av våre tips til hvordan du på mest mulig hensiktsmessig måte kan sørge for at dine varer fraktes trygt:

  • Tunge varer må sitte godt fast i pallen. Vi anbefaler at du alltid bruker plastfilm rundt dine varer og at plastfilmen også dekker selve pallen. Slik sikrer vi at varene ikke sklir av pallen under transporten.
  • Sørg for at pallene ikke er lastet topptungt. En stablet pall vil stå mye stødigere og være mer stabil under transporten dersom alle de tunge varene er lastet nederst.

 

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål i forbindelse med emballering av dine varer, må du gjerne ta kontakt med oss. Du finner vår kontaktinformasjon her.

Leter du etter noe?

Kontakt oss