Skreddersydde transportløsninger

Skreddersydde transportløsninger

Ikke alle kundene våre har det samme behovet. Noen ganger er det behov for at transportselskapet strekker seg litt ekstra langt for at du skal få din leveranse levert til riktig tid og på riktig sted.

HSS Transport AS sine sjåfører har erfaring med å skreddersy transportløsninger som passer våre kunders behov. Vi stiller gjerne opp med både sjåfør og bil, også dersom du har behov for transport utenom det vanlige.

Kampanje for Merck og MS-forbundet

I 2018 fraktet HSS Transport store, spesialbyggede trerammer med kampanjebilder, laget i et samarbeid mellom Merck og MS-forbundet. Kampanjen står utstilt i byrommet i mange av de store byene vi har her i landet. Det er HSS Transport AS sine sjåfører som sørger for at rammene med bildene kommer velberget frem til riktig destinasjon i riktig tid.

Dette er et oppdrag som krever stor grad av finesse. Derfor fraktes ikke bildene sammen med andre varer og de er heller aldri innom terminaler eller andre lastebiler. Når rammene er trygt plassert i vår lastebil av vår erfarne sjåfør, kjøres de helt frem til stedet hvor de skal stå utstilt.

Vi stiller med egen truck

Bak i lastebilen har sjåføren med seg en truck. Denne brukes til å frakte de store trerammene fra lasteplanet til ønsket sted. Det eneste kunden trenger å gjøre er å instruere og dirigere sjåføren, slik at rammene blir plassert på ønsket sted.

Kampanje over nesten hele landet

Merck og MS-forbundets kampanje skal stilles ut rundt omkring i landet. Ved hver transportetappe stiller samme sjåfør opp og utfører frakten. Utstillingen skal innom både Oslo, Kristiansund, Trondheim, Bergen og Stavanger, før de skal tilbake igjen til Oslo.

Har du transportbehov?

Har du behov for å frakte varer utenom det vanlige og lurer på om vi kan hjelpe deg? Kontakt oss her for en uforpliktende samtale, så kan vi skreddersy en transportløsning til som passer deg og ditt behov.

Leter du etter noe?

Kontakt oss