Lastebil og sjåfør til festivaler og messer

Lastebil og sjåfør til festivaler og messer

Arrangerer du festival, eller trenger å få fraktet effekter til en messe eller konferanse? Vi stiller med små og store lastebiler med sjåfør, og kan hjelpe dere med hele jobben.

Fleksible på frakt og henting

Om du trenger hjelp til å frakte varer til messer, konferanser, festivaler og andre typer arrangementer, bør du velge et transportfirma med fleksibilitet. Ofte må man ut og inn på et gitt tidspunkt, og våre sjåfører står klare til å hjelpe deg når alt skal ut igjen.

Frakt av varer til festivaler på Østlandet

Vi inngår både faste avtaler og tar sporadiske hasteoppdrag for festivaler på Østlandet. Om du trenger å frakte gjerder, barer, drikkevarer eller andre effekter kan vi hjelpe deg.  

Vi er behjelpelige i forkant av festivalen, og kan stille lastebiler og sjåfører til disposisjon under rigging. Når alt skal fraktes bort, står vi klare til å frakte alt bort igjen.

Transport av publikumsgjerder med kranbil

HSS Transport har lang erfaring med å bistå under store sportsarrangementer på Østlandet. Vi transporterer stadig vekk gjerder og publikumstribuner med kranbil i forkant og etterkant av idrettsarrangement året rundt.

Trenger du å spore din vare? Logg deg inn her, og få full oversikt.

Velg en fleksibel transportpartner

I HSS Transport er vi ikke firkanta, og strekker oss langt for å hjelpe kundene våre. Vi har ingen minste- eller makskrav til varene som skal fraktes, og er gode på å løse utfordringer.

Trenger du en pålitelig og erfaren sjåfør transportpartner?

HSS Transport dekker hele Østlandet, og har en stor og variert bilpark med 60 ulike biler. Vi har kjøle- og frysebiler, kranbiler og lastebiler. Vi sørger for frakt av dine varer, til riktig tid og i riktig stand.

Kontakt HSS Transport i dag, for en hyggelig prat rundt transport til festivaler, messer, konferanser og andre arrangementer.

Leter du etter noe?

Kontakt oss