Levering med lastebil når du trenger det

Levering med lastebil når du trenger det

Vår spesialitet ligger i å levere din vare der du trenger den, når du trenger den. Vi får stadig vekk telefoner fra våre kunder som trenger å frakte noe på dagen, og med 60 biler i vår park, og tilsvarende mange sjåfører, klarer vi alltid å løse det.

Samme sjåfør henter og leverer

Vi opplever at våre kunder finner en trygghet i at det er samme sjåfør som henter varene, som også leverer dem. Vi kjører alltid direkte, og skal ikke innom noen terminaler. Dette minimerer risikoen for skader ved av- og på lossing.

Kundens varer er vårt ansvar

Det er vårt ansvar at varene kommer frem i den stand den er i når vi losser det inn i bilen. Vi sikrer etter beste evne, og har spesialløsninger «vanskelige» varer som glass og varer som ikke kan pakkes inn.

Ønsker du å sjekke hvor forsendelsen din er? Logg deg inn her, og få full oversikt.

Direkteleveranse med lastebil på Østlandet

Vi holder til i Sandvika, og dekker i hovedsak Østlandet, med hovedvekt på Oslo, Akershus, Vestfold, Buskerud og Østfold. Dersom du trenger transport til andre deler av landet kan vi enten ta oppdraget selv, eller sette deg i kontakt med våre samarbeidspartnere.

Vi bistår deg uansett, slik at dine varer kommer frem dit de skal.

Ekspresslevering på dagen

Om du har store eller små varer som må fraktes med lastebil i dag, kan du ringe oss på 67 52 24 50. Vi setter ingen minstekrav eller begrensninger til hva som skal kjøres, og strekker oss langt for å bistå deg.

Kontakt HSS Transport AS i dag, dersom du har behov for ekspresslevering med lastebil eller andre distribusjonstjenester.

Leter du etter noe?

Kontakt oss